O poveste cu parfum …

Când ai două fete cucuiete care vor să încerce produsele pe care tu le folosești ca adult, este necesar ca acestea să fie produse de calitate și naturale, așa elimini încă o grijă, căci viața trebuie să fie frumoasă și cu puține îngrijorări. Folosim produsele Adal cu încredere de peste un an și nu ne-am plictisit de ele. Când Cireșica mi-a scris: ”Vreau și eu fotografii”, nu mi-a fost greu să răspund, căci produsele ei făceau parte din viața noastră. Din acel moment scenele se derulau în mintea mea, precum imaginile poveștilor pe diafilm din copilărie. Am povestit fetelor scenele și ele au răspuns încântate, doar urmau momente distractive așa că… am dat drumul.

Când eram copil luam rujul mamei să-l folosesc pe ascuns și nu știam de ce este interzis, acum Sheli a luat strugurelul meu să-l folosească cu plăcere și în ce cantitate a vrut nestingherită de nimic.

Lui Dorothy îi place să-și dea pe față cu cremă de câte ori mă vede că îmi dau și de ce aș refuza să-i dau, orice fată este nevoie să se îngrijească  cât mai discret și natural așa că ….

Joaca cea mai plăcută a fost cu săpunul, săpunurile Adal sunt naturale, parfumate, colorate și fac multă spumă.

Lui Sheli nu îi place să fie spălată pe cap, cu orice ai încerca, dar să o spele pe sora ei este o plăcere, șamponul lichid de la Adal este spumos și părul lung al lui Dorothy accentuează spuma, ceea ce crește plăcerea lui Sheli de a se juca. Ciresica are și un ulei de păr care descurcă părul și îl face ușor de pieptănat, fără văicăreli. Folosit în cantitățile necesare lasă părul parfumat și neuleios. Dacă s-a întâmplat să pui mai mult, acesta se absoarbe peste noapte. Noi îl folosim după baie pe vârfurile de păr.

Tot de la Adal folosim praful de dinți care nu zgârie smalțul dinților și curăță foarte bine. Uneori il punem peste pasta de dinți alteori folosim doar praful, este la fel de eficient oricum. Poate fi pus pe o periuță dar și pe deget, ca pe vremea bunicilor sau dacă se întâmplă să fii musafir și ai uitat periuța (și nu vrei să folosește periuța de oaspeți :-))….

Și cele mai distrative pentru copii și de ce nu și pentru adulți sunt biluțele efervescente, colorate și parfumate. A fost dificil să aleg o scenă potrivită pentru ele, cum se folosesc la baie… am încercat mai multe variante însă am păstrat doar varianta când Sheli s-a jucat cu ele. Cădița de lemn a rămas o perioadă în baie și toată baia a fost parfumată de la ele.

Toate produsele prezentate și fotografiate sunt folosite de noi fără efecte adverse.

Mulțumim Cireșica pentru încrederea acordată și bucuria de a ne răsfăța cu produsele tale delicate!

Mulțumim domnului Szőke Tibor care ne-a făurit așa frumos cădița, printre puținii dogari din țara noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *