Gânduri ascunse…

Asociem mai mereu copilăria cu fericirea și este foarte bine, însă fericirea nu înseamnă să zâmbești tot timpul.

David este unul dintre copiii fericiți dar cu gânduri profund ascunse care caută mai mereu să descopere un sens al fiecărui lucru nou. Își dorește să construiască în jurul lui inimi iubitoare, senine, optimiste care știu să lupte pentru ceea ce își doresc. Își aruncă temerile și tristețile precum pescarul undița, sigur că cineva le va prinde și transforma în stropi de curaj și iubire. 

David este băiețelul care oricând, cu plăcere s-ar lua la trântă cu un adult doar pentru a-i demonstra celui din urmă că este mai tare, nu în putere fizică ci în puterea de a nu renunța, este mai tare în dorința de a-i arăta că îl prețuiește așa cum este, este mai tare în sinceritate și statornicie iar tu adultul trebuie să fii pregătit căci simțămintele lui lăuntrice te pot copleși…

Așa că fiți pregătiți și nu vă dați înapoi când lupta pare că începe! Succes!

4 comments on “Gânduri ascunse…

  1. Foarte frumos ai ilustrat, chiar asa este David. Multumim frumos pentru aceste poze minunate. Esti o persoana deosebita si sunt bucuroasa ca am avut ocazia sa te cunoastem. Succes mai departe cu pasiunea ta de artist.

  2. Nu stiu cu ce aspect sa incep. Pozele mii se par coplesitoare!. Apoi trebuie sa recunosc ca scurtul text mi-a scos cateva lacrimi, a mers direct la inima. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *