Adriana… ne leagă și dezleagă amintiri îmbrăcate în sentimente de bucurie, nedumerire, tristețe, dezamăgire, împlinire, înțelegere, lecții de viață… Din ziua când, așezate pe trunchiul aplecat deasupra unui râu al unei sălcii pletoase, i-am cerut să fie prietena mea, relația noastră a fost ca o linie continuă, întreruptă, alteori punctată, curbată și poate chiar frântă.

Eram studentă în primul an, când am cunoscut-o – un bobocel în clasa a IX a, aproape un copil care se străduia să se dezbrace frumos de haina copilăriei, la care cu greu ar renunța cineva și să îmbrace rochia adultului țesută din materialul înflorat al copilului ce niciodată nu părăsește sufletul. Era mereu hotărâtă, știa ce vrea și lupta pentru lucrul acela chiar dacă opoziția venea din partea conducerii, avea încredere în ea, nu îi era rușine să rămână în picioare chiar singură de rămânea. Am admirat personalitatea ei atât de mult, era acel ceva la care și adulții tânjeau. De multe ori gândeam că dacă aș fi fost băiat, aș fi luptat să-mi fie soție cu toată puterea.

În urmă cu ceva ani l-a întâlnit pe Stefan care a completat personalitatea ei cu umor, spontaneitate, iubire și protecție iar cu 6 ani în urmă căutam împreună cu Odrida loc pentru ședința lor foto de nuntă. Nu a fost o întâmplare că am ales Castrul Roman, de langă Călimănești, căci chiar îi reprezintă, zic eu. A fost construit pe vremea împăratului Hadrian, era locul de unde se supraveghea circulația pe acest drum spre Transilvania, în apropierea acestei locații s-a descoperit un drum strategic al romanilor pe Olt.

Acești 6 ani nu au trecut fără rod căci acum au venit în același loc împreună cu cel care unește calitățile lor într-un mod unic, la care nici ei nu s-au gândit. În mai, anul acesta am încercat să dăm viață acestui Castru și pentru câteva ore să ”supraveghem drumul spre Transilvania”.

Sper să vă bucurați de rezultat și gândurile voastre să născocească imagini cu voi înșivă ca niște soldăței cu inima plină de iubire pentru familia și copiii pe care îi străjuiți cu multă dăruire!


Fericiți sunt și acum așa cum doresc să rămână întotdeauna, chiar dacă după soare, câteodată, vin norii!

Pe curând!

Mulțumim Music Flowers pentru buchet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *